Tutustu palveluihimme

Peltikattojen maalaus ja puhdistus

MLTK.fi tarjoaa korkealaatuista ja ammattitaitoista peltikattojen maalaus- ja puhdistuspalvelua. Oli kyseessä sitten vanhan peltikaton elvytys tai uuden katon viimeistely, voit luottaa meihin saavuttamaan upean ja kestävän lopputuloksen.

Kun otat meidät mukaan peltikattosi projektiin, käytämme parhaita mahdollisia menetelmiä ja maaleja. Tavoitteenamme on varmistaa, että peltikattosi saa uuden ilmeen, joka kestää aikaa ja säällä kuin säällä.

man and woman laughing while sitting in front of laptops
man and woman laughing while sitting in front of laptops

Tiilikaton pesu ja maalaus

Ennen pinnoituksen aloitusta on hyvä varmistaa, että katon alusrakenteet ovat kunnossa. Muuten pinnoitus menee täysin hukkaan. Tiilikaton pesulla katto valmistetaan pinnoitusta varten. Tiilikaton pesu kannattaakin tehdä säännöllisin väliajoin, jotta sammal, jäkälä ja muu kasvusto eivät takerru kattoon kiinni.

Tiilikaton pinnoitus tarkoittaa käytännössä tiilikaton maalausta. Värillinen pinnoite antaa tiilikatolle kestävyyttä sekä luo viimeistellyn vaikutelman. Lisäksi se tulee edullisemmaksi kuin täydellinen kattoremontti. Toisin sanoen tiilikaton pinnoituksella säästät sekä rahaa että aikaa!

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaativat kiinteistösi katolta paljon. Tästä syystä katto kannattaa aina maalata. Katon maalaus suojaa sen pintaa kosteudelta ja lopulta lahoamiselta. Tyylikäs ja huolella maalattu katto kohentaa paitsi sen yleisilmettä, mutta myös kiinteistösi myyntiarvoa.

Meillä on vuosien kokemus maalaustöistä, nykyaikaiset laitteet sekä tehokas ja osaava henkilöstö. Olemme nopeasti siellä, missä apuamme tarvitaan. Teemme lisäksi työmme aina laadukkaasti asiakaspalvelusta ja ympäristöasioista tinkimättä.

Keskutelemme aina asiakkaan toiveista ja tarpeista ilmaisen arviokäynnin yhteydessä.

Julkisivujen pesu ja maalaus

Julkisivujen pesu ja puhdistus on tehtävä, kun rakennuksesta halutaan piktäikäinen ja hyväkuntoinen – ja tietysti hyvännäköinen. Meillä on laadukkaat tuotteet sekä oikea ammattitaito eri rakennusten pesuista. Osaamme valita sopivan puhdistusaineen kuhunkin kohteeseen. Tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä. Pidämme myös huolen siitä, että tuotteet eivät vahingoita pintamateriaalia.

Toisinaan pesukohteet ovat vaikeita ja hankalia pitää puhtaina. Tällaisissa tapauksissa vuosien aikana kartuttamamme vankka ammattitaito on tarpeen. Ennen työn alkua sovimme työnkulusta ja keskustelemme asiakkaan toiveista arviointikäynnin yhteydessä.

Meillä on vankka kokemus julkisivujen maalaustöistä. Olemme tehneet julkisivumaalauksia mm. saneerauskohteisiin sekä uudiskohteisiin. Olemme vuosien varrella toteuttaneet paljon julkisivumaalauksia myös piharakennuksiin, autotalleihin sekä muihin ulkotiloihin.

Kaikissa julkisivujen maalaustöissä huolehdimme työn laadusta ja oikeanlaisista materiaaleista sekä keskustelemme asiakkaan kanssa eri työvaiheista. Huolehdimme ja ilmoitamme mahdollisten vaurioiden korjaamisesta, julkisivun pesusta, vanhan maalin poistosta sekä tietenkin tarkasta pohja- ja pintamaalauksesta.

man and woman laughing while sitting in front of laptops
man and woman laughing while sitting in front of laptops

Sisämaalaukset

Kodin tai yrityksen sisämaalaus on erinomainen tapa muuttaa tilojen ilmettä ja tuoda uutta eloa ympäristöön. Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista sisämaalauspalvelua, joka takaa upean lopputuloksen.

Kokenut maalaritiimimme huolehtii tarkasti kaikkien sisäpintojen käsittelystä. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia maaleja ja työvälineitä, jotta saamme aikaan kestäviä ja kauniita pintoja. Olipa kyseessä seinien maalaus, katon panelointi tai listojen käsittely, voit luottaa meidän taitoomme ja asiantuntevaan palveluumme.

Seinien maalaus on tehokas tapa luoda tilaan haluttua tunnelmaa ja korostaa sisustuksen värimaailmaa. Ammattitaitoiset maalarimme varmistavat, että pinnat ovat tasaisia, siistejä ja täydellisesti viimeisteltyjä. Tarvittaessa osaamme myös suositella sopivaa väriä ja sävyä, jotta sisätiloista tulee juuri sellaiset kuin olet aina halunnut.

Veneiden ja raskaankaluston maalaus

Tarjoamme maalauspalveluita veneille ja raskaalle kalustolle. Haluatko päivittää veneesi ulkonäköä tai antaa ajoneuvollesi uuden maalipinnan? Meillä on tarvittava osaaminen ja välineet tehdä laadukasta maalaustyötä niin vesillä kuin tielläkin liikkuvien ajoneuvojen kanssa. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa sinua veneesi tai ajoneuvosi maalauksessa.

Veneiden maalaus

Raskaankaluston maalaus

Pihatyöt

MLTK.fi tarjoaa myös laadukkaita pihatöitä asiakkaillemme. Oli kyseessä sitten pihasuunnittelu, nurmikon leikkaus, pensaiden ja puiden hoito tai istutusten ja kukkapenkkien luominen, meiltä saat ammattitaitoista apua. Luomme kauniita ja toimivia pihoja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Panostamme huolelliseen työnjälkeen ja käytämme laadukkaita materiaaleja, jotta lopputulos on kestävä ja viimeistelty. Voit luottaa meihin pihatöidesi toteuttamisessa. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua luomaan unelmiesi piha.

Laitamme pihasi kuntoon

Haluatko kotipihasi tai yrityksesi alueen siistiksi ja puhtaaksi? Tarjoamme ammattitaitoiset pihojen siivous- ja huoltotyöt, kuten pihapesu, laatoituksen, kivetyksen ja asfaltin pesu. Pesemme myös parkkipaikat, kivimuurit ja portaat. Terassin, kaiteiden, liikennemerkkien ja kylttien pesu kuuluvat myös palveluihimme. Tarjoamme myös katosten, pylväiden, patsaiden pesua ja puhallusta. Palvelumme takaa puhtaan ja viihtyisän ympäristön!

Ennen

Jälkeen

Lumenpudotus

Talvisin tarjoamme myös lumenpudotuspalvelua. Katot ovat meille tuttuja työskentelypaikkoja, joten voit luottaa ammattilaistemme taitoon ja turvalliseen toimintaan. Huolehdimme lumen turvallisesta poistamisesta katolta, varmistaen rakenteiden kestävyyden ja turvallisuuden. Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa lumenpudotus ammattitaidolla.

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Teemme maalaukset yli 28 vuoden kokemuksella

MLTK.fi tarjoaa maalauspalveluita yli 28 vuoden kokemuksella. Luotettavaan ammattitaitoomme voit luottaa projekteissasi. Tutustu työnäytteisiimme ja näe itse, millaisia upeita maalauksia olemme toteuttaneet. Inspiroidu ja varmista, että valintasi on laadukas ja ammattitaitoinen.